Zetel: Grote baan 186/301 - 9120 Melsele +32 3 775 92 86 (secretariaat) secretariaat@pegasus-rcvliegclub.be

Disclaimer

DEZE WEBSITE

COPYRIGHTdisclaimer

De geschreven inhoud en de grafische elementen en huisstijl zijn eigendom van Pegasus RC Vliegclub VZW. Deze site heeft als doel informatie te verstrekken via het WWW en is niet bedoeld voor reproductie; op welke manier dan ook. Voel je wel zo vrij links of koppelingen te plaatsen naar onze site.

INFORMATIE & VERANTWOORDELIJKHEID

We pogen de informatie op deze site zo correct en accuraat mogelijk te houden. Houd er rekening mee dat de gepubliceerde inhoud tijdens de opstartfase van de site onder voorbehoud is. Pegasus RC Vliegclub wil waarschuwen dat de mogelijkheid bestaat dat de gepubliceerde en geschreven inhoud van de site niet in se en op elk moment compleet, updated of precies is. Op geen enkel ogenblik kunnen we verantwoordelijk gehouden worden voor errata van eender welke aard.

LINKS EN VERWIJZINGEN

De website van Pegasus verwijst naar andere sites via koppelingen/links. Deze links hebben als enige bedoeling de bezoeker op weg te zetten naar mogelijke verdere info. Pegasus RC Vliegclub is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze gelinkte sites, noch gaan we automatisch akkoord met de inhoud van de daar gepubliceerde teksten/beelden.

UW GEGEVENS

Op één enkele pagina vragen we gegevens in te voeren. Dit is op de contactpagina (het formulier). Deze gegevens worden enkel en alleen gebruikt door ons om terug contact op te nemen. We behandelen ze strikt vertrouwelijk.

GEBRUIK VAN BEELDEN EN FOTO'S

Deze website maakt gebruik van eigen aangemaakte beelden en beelden die we via zoekrobots op het internet vonden. Al deze beelden leken ons niet gecopyright en zeker vrij te gebruiken. Indien je de eigenaar of schepper van één van deze beelden zou zijn, en niet wil dat ze hier verschijnen, wil dan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ze zullen dan binnen een redelijk tijdsbestek verwijderd worden.

 

VML

VML2024

Adres

Pegasus RC Vliegclub VZW

Secretariaat:
Klapperstraat 28
9120 Beveren-Waas

Zetel:
Grote Baan 186/301
9120 Melsele

E: secretariaat@pegasus-rcvliegclub.be
T: 03 775 92 86

Rekeningnummer:
BE28 1450-5103-7520